Over Ons

Metflex verhuisbedrijf is opgericht in november 2015.
Mehmet Akdemir is de oprichter en tevens de huidige eigenaar van Metflex Verhuisbedrijf.

Na lang gewerkt te hebben in loondienst, bij verschillende verhuisbedrijven, is Mehmet Akdemir overgestapt naar het ondernemerschap, en zodoende Metflex Verhuisbedrijf gestart.

Metflex verhuisbedrijf heeft in zijn bestaan vanaf november 2015, veel klanten verhuist en daar ook veel positieve beoordelingen en recensies van ontvangen.

Metflex verhuisbedrijf is een budget verhuisbedrijf, die streeft ernaar om het verhuizen voor iedere Nederlander betaalbaar te maken. Wij zijn één van de goedkoopste verhuisbedrijven van Nederland, maar wij bieden wel de beste kwaliteit aan diensten aan.

U krijgt letterlijk voor weinig geld, heel veel diensten geleverd.
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn !

Het zijn dure tijden en veel mensen moeten heel voorzichtig zijn met hun uitgaven.
Elke euro dat uitgegeven wordt, moet over nagedacht worden. En dat beseffen wij als Metflex verhuisbedrijf heel goed. En daar houden wij ook absoluut rekening mee, tijdens het opstellen van de prijs offerte.

Wij zijn absoluut tegen grote winstmarges en tegen dikke balanscijfers. Als wij als bedrijf een kleine winst kunnen blijven maken en een stabiele groei kunnen voortzetten, is dat genoeg voor ons.

Wij gaan de burger (klanten) absoluut niet kaal plukken!
Dat is niet waar wij voor staan. Budget verhuizers vechten tegen de gevestigde orde van dure en erkende verhuisbedrijven. Wij zetten ons in, om een kwalitatief goede verhuizing uit te voeren, voor een zeer lage en betaalbare prijs.

Metflex verhuisbedrijf werkt door heel Nederland en komt letterlijk ook, overal in het land.
Onze doel voor 2018 en de daarop volgende jaren is, dat wij onze klanten kring naast Nederland, ook verder kunnen uitbreiden in Duitsland en België.